Don Bosco Helchteren

STEM-onderwijs voor Denkers & makers

Don Bosco Helchteren werd in 1954 opgericht door de Salesianen van Don Bosco. Jongeren uit de regio werden er opgeleid tot echte vakmannen in de houtbewerking of mechanica. Later volgden nog een afdeling elektriciteit en een afdeling sanitair/centrale verwarming/lassen/constructie.

Vandaag biedt onze school sterke STEM-opleidingen aan voor ingenieurs, specialisten en vaklui. Goed uitgeruste lokalen, een modern machinepark, kennis van nieuwe technologieën, leerkrachten met kennis van zaken, … het zijn stuk voor stuk troeven van een degelijke STEM-opleiding op Don Bosco Helchteren. Wil je méér STEM, dan moet je bij ons zijn!

Naast blijvend inzetten op technologische vernieuwing, blijven we ook aanknopen bij onze traditie als Don Boscoschool. De inspiratie voor opvoeden en lesgeven komt nog steeds voort uit de opvoedingsstijl van Don Bosco. Bij ons voelt een leerling dat hij graag gezien is, dat hij kansen krijgt en dat we met eerbied en respect met elkaar omgaan. Klik hier voor ons Pedagogisch project en Schoolreglement.

Onze leerkrachten staan klaar om met jou aan de slag te gaan. Wees welkom!

Don Bosco Onderwijscentrum