Don Bosco Helchteren
Don Bosco Helchteren7 days ago
Wanneer de taken gemaakt zijn tijdens een uurtje studie blijven de leerlingen niet bij de pakken zitten en verzamelen ze het zwerfvuil in en rond onze school. Goed bezig mannen!
Don Bosco Helchteren
Don Bosco Helchteren1 week ago
Dag van de sportclub! ❤️⚽️🏀🏓🥋🏊‍♀️…
#donboscohelchteren #hiergroeienhelden
Don Bosco Helchteren
Don Bosco Helchteren3 weeks ago
De sfeer zit er dik in bij onze helden van het 3de jaar op hun tweedaagse in Voeren! #donboscohelchteren #hiergroeienhelden
Don Bosco Helchteren
Don Bosco Helchteren3 weeks ago
Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.
Don Bosco Helchteren
Don Bosco Helchteren4 weeks ago
“Een ZACHT schooljaar aan elk van jullie”
Deze boodschap kregen onze leerlingen tijdens de startviering van het nieuwe schooljaar. Dit kunnen we samen realiseren door een positieve houding, teamspirit en samenwerking. Deze boodschap werd duidelijker door “samen” een emmer water te verplaatsen.
Dit lukte uitstekend omdat de leerlingen de boodschap goed hadden begrepen!
Don Bosco Helchteren
Don Bosco Helchteren1 month ago
Onze leerlingen van de eerste graad leren elkaar kennen tijdens de eerste uitstap van het schooljaar. Na een fikse wandeling , met onderweg leuke spelletjes, was er tijd voor spel en ontspanning op de speeltuin van Koersel kapelletje. Afsluiten deden ze met een bezinnig. TOPDAG.

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded