Gyprocplaatser/werkvoorbereider

Binnenafwerkingen Daemen is een bedrijf dat sinds 2002 de referentie is in de afwerkingssector. Onze werkzaamheden bestaan uit Gyprocwerken, pleisterwerken en  naadloze wanden en vloeren. Om onze projecten helemaal de juiste uitstraling te geven werken we ook met decoratieve technieken.

Vacature:
Wij zijn op zoek naar een  Gyprocplaatser/ werfvoorbereider (opleiding in het bedrijf)

Omschrijving:
Als gyprocplaatser (opleiding in het bedrijf) plaats je scheidingswanden, voorzetwanden, verlaagde plafonds. Al dan niet verstevigd met een OSB beplating/ brandwerend/ vochtbestendig.
Je volgt de techische plannen en bouwt de verlichting in, indirect en/of opbouw. Je maakt koven voor gordijnrails en verlichting.

Als werfvoorbereider (opleiding in het bedrijf) bekijk je de werkomstandigheden op de werf en brengt deze in kaart. Je start met de voorbereidingen. Je beschermt ramen en deuren, plaatst hechtmiddel en primers op de ondergrond. Bekijkt water en electriciteitsvoorzieningen en past deze eventueel aan. Je bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf.

Wat bieden we jou?
Een opleiding in een familiale sfeer waar de nadruk ligt op kwaliteit en precisie.
Een vaste job met doorgroeimogelijkheden tot werfleider.
Je hebt veel variatie in je werk en kan je eventueel toeleggen op andere technieken binnen het bedrijf.
Een mooie verloning. 
Werkzaam in Limburg op mooie en uitdagende projecten in de residentiële woningbouw.

Profiel:
We denken aan iemand uit de richting Hout/bouw.
Je werkt graag nauwkeurig en precies en je kan in team werken. Je bent leergierig en wilt graag doorgroeien en investeren in jezelf.

    Bedrijf: Binnenafwerkingen Daemen

    Contactpersoon: Ellen Sterkmans

    email: ellen@stevedaemen.be