Jobmogelijkheden voor pas afgestudeerde studenten elektriciteit/mechanica

Benepack Belgium is een dochterbedrijf van het Chinese CPMC (product aliminiumblikjes), wat op haar beurt deel uitmaakt van Cofco International (Fortune 500 bedrijf). Wij zijn momenteel in de eerste fase van ons lokaal project te Genk, namelijk het opstarten van de eerste aliminiumblikjesfabriek in België. Klanten van ons zijn onder andere: AB Inbev, Coca Cola, Heineken… Benepack is genomineerd als een van de 4 grootste investeringen in België en zal uitgroeien tot een groot, internationaal bedrijf. In de toekomst zullen we een 150-tal mensen in dienst hebben, waarvan 10% uit China komt, en 90% lokaal personeel zal zijn. Van deze 150 mensen zullen ongeveer 120 arbeiders zijn en 30 bedienden (dit zijn onze vooruitzichten voor 2022).

Momenteel zijn wij dringend op zoek naar pas afgestudeerde studenten – met een voorkeur in electriciteit/mechanica – en om deze reden contacteer ik jullie.
Zijn er nog studenten van jullie school die op zoek zijn naar een job in augustus/september?
In Augustus komen er namelijk een 30-tal Chinese arbeiders naar België om de machines te installeren, het zou interessant zijn tegen dan ook een 30-tal Belgische arbeiders te hebben, zodat ze onmiddellijk kunnen leren hoe de machines werken.

Wij zijn op zoek naar de volgende profielen (op zeer korte termijn):
– Heftruckchauffeurs
– Elektriciens
– Machineoperatoren

Voor meer informatie over Benepack, gelieve naar de volgende link te gaan: https://trends.knack.be/economie/trends-information-services/chinees-verpakkingsbedrijf-cpmc-brengt-productie-naar-genk/article-publishingpartner-1431823.html
Met vriendelijke groeten

Elfi Clijsters
HR Officer

Benepack Belgium N.V
Henry Fordlaan 7
B-3600 Genk

elfi.clijsters@benepack.com
+32 497 28 94 95

    Bedrijf: Benepack

    Contactpersoon: Elfi Clijsters

    email: elfi.clijsters@benepack.com