Operator (Luxop)

Wij zijn Netalux en wij hebben een droom! Als eerste servicebedrijf wereldwijd dat zich enkel en alleen focust op reiniging met laserlicht, willen wij de markt (internationaal) veroveren.

Om onze groeiende activiteit te onderbouwen, gaan we op zoek naar een bijkomende operator of luxop. Een cruciale stap om onze droom te verwezenlijken en dé referentie te worden in service met een fantastische technologie. Krijg je het hier warm van en kriebels in je buik? Lees dan verder en maak deel uit van dit fantastische verhaal!

Wie ben jij?

Je hebt technisch inzicht, de juiste spirit en bent enthousiast om nieuwe dingen te doen! Ervaring met lassen kan een pluspunt zijn.

Werken bij een groeiend bedrijf met nieuwe technologie heeft heel wat voordelen:

je legt mee de fundamenten van ons bedrijf
je ontdekt heel wat verschillende plaatsen, industrieën en toepassingen
er zijn doorgroeimogelijkheden op termijn (ook internationaal indien gewenst)
je bent mee een pionier, want heel wat toepassingen zijn nog nooit eerder uitgevoerd

Er zijn echter ook hoge verwachtingen, waarvan doorzettingsvermogen en flexibiliteit er wel uitspringen. We werken vandaag reeds in België, Nederland en Frankrijk en de aanvragen stromen binnen. Om van jou de best mogelijke luxop te maken, zal je het snel groeiende en veranderende karakter van Netalux moeten volgen. Dit zal niet altijd makkelijk zijn, maar samen staan we sterk.

Één van jouw basiseigenschappen als mens is respect. Daarom pas je zo goed bij ons, want ook voor ons is dat van cruciaal belang. Zonder wederzijds respect, is het verwezenlijken van onze gezamenlijke droom niet mogelijk. Ook onze klanten verdienen het beste van jezelf en je bent een ambassadeur van ons merk!

Je diploma, leeftijd, geslacht, nationaliteit, … is voor ons van ondergeschikt belang. Je bent gedreven, wil ambitieus vooruit in het leven, hebt technisch inzicht en wil vooral werken. Het is de bedoeling dat je het graag doet, het goed doen zullen wij je wel leren.

Wat je mag verwachten?

Een spontane werkomgeving met correcte arbeidsvoorwaarden op basis van je profiel, in een voltijds regime, startend met een IBO contract.

Je bent helemaal enthousiast?

Surf zeker eens naar onze website www.netalux.com om ons nog wat beter te leren kennen. Als het dan nog steeds kriebelt, stuur je ons 1 document waaruit we kunnen zien wie je bent en waarom je bij ons wil werken. Dit mag een brief, video, foto, … zijn. Dat mag jij helemaal zelf kiezen.

Plaats tewerkstelling

Industrieterrein 1/4, Industriezone Webbekom, 3290 Diest

Contact

info@netalux.com
+32 13 77 71 73
of
Pieter Cretskens
pcr@netalux.com
+32 473 69 02 92

    Bedrijf: Netalux

    Contactpersoon: Pieter Cretskens

    email: pcr@netalux.com

Reacties zijn gesloten.