Hulpmonteur en onderhoudstechnieker

We zijn op zoek naar super gemotiveerde schoolverlaters of stagiairs hulpmonteurs vermits we ons team willen versterken met nog 2 extra toffe en enthousiaste medewerkers.  We zijn een familiaal bedrijf van 18 medewerkers, gelegen te Alken en streven naar een goede prijs en kwaliteit en goede dienstverlening.   Ken jij toevallig iemand die hiervoor interesse heeft en kun jij ons zo iemand doorverwijzen, dan hangt er een beloning aan vast.  Ik beloon liever mensen die met mij mee willen zoeken en dan hebben we ook veel meer slaagkansen.  Hopelijk horen we snel van u
Dikke merci en een fijn weekend.

Takenpakket:

Vacature 1: hulpmonteur: leidingen leggen, wc, lavabo, douches plaatsen en aansluiten, ketels ophangen, vloerverwarming leggen aansluiten,.. en dit samen met toffe collega.  Je collega heeft het er niet moeilijk mee om iemand op te leren. Hij wil wel iemand met veel motivatie. 
Vacature 2: onderhoudstechnieker mazout en gasketel, zelfstandig kunnen werken.
Moest de job je aanspreken, dan zou ik een afspraak kunnen vastleggen.  Je laat maar iets weten

    Bedrijf: Iliaens nv

    Contactpersoon: Ingrid Koolen

    email: ingrid@iliaens.be

Reacties zijn gesloten.